Informatieve links

Even voorstellen

Communicatie

Mogelijkheden

Contact, Links

powered by

2017 all rights

Sponsor van

 

 

 

 

 

Reclame, Sign en Webdesign

Fotografie en Digitale beeld bewerking

Cartoons, Strips, Karikaturen en Airbrush

Communicatietrainingen en Advies

Cartoons, Strips, Karikaturen en Airbrush

KISO-media is het bedrijf wat de cartoon "Hansha" ontwikkelt heeft en sinds 2002 publiceert. De afbeeldingen worden zowel nationaal als internationaal geplaatst.  Ik teken eigenlijk altijd en heb meestal een schetsboek in de zak en teken vanuit de dagelijkse situatie die ik mee maak in mijn werk of in de vrije tijd.

Communicatie is de achterliggende gedachte, als je mensen door een simpel tekening aan het denken kunt zetten, hun aandacht kunt vangen in deze moderne tijd waar media steeds sneller gaat en de informatie je hersens binnenkomt dat je het amper kunt verwerken dan heb ik het doel bereikt. Een gevisualiseerd beeld zegt soms meer als duizend woorden.

Meer over mijn alterego vindt u op www.hansha.nl

Karikaturen doe ik sinds kort, meestal op bierviltjes en het liefs voor een goed doel. Gewoon omdat ik het leuk vind. Want alleen wat je leuk vindt doe je met plezier.Hard voor het bedrijf, of hart voor het bedrijf scheelt maar 1 letter. de uitvoering gebeurt met passie en creatief bezig zijn daar hou ik van.

Airbrush voor fotoshoots, muurschilderingen alles is mogelijk. Ook hier geldt weer. "Nodig mij uit om de portfolio te bekijken."